HR Partner, re-integratiecoach, MatriXmethode professional

Van mijn leven tot nu toe ben ik het grootste gedeelte werkend geweest. Ook leerling/student, ouder, partner, vriend, adviseur, maar grotendeels daaromheen werkend.

Toen ik begon met werken in 1991 was ik wel echt klaar met leren, dus ik deed wat bij mij paste. Secretarieel werk, ontzorgen, proactief en secuur. Toch weer leren: Management Assistent. In een latere fase ontstond pas mijn interesse voor HR. weer leren: Adviseur P&O. Nu ben ik een mix van alles wat ik tot nu toe heb gedaan en al die kennis en ervaring zet ik in voor goed personeelsbeleid en verzuimondersteuning, voor ondernemers en personeel.

In die mix zit heel veel kennis, ervaring en nog veel meer: de wil om te ontzorgen. Het HR werk doe ik met name voor MKB bedrijven die dat stukje nog moeten vormgeven.  Alle processen, mensen en omstandigheden vormen het geheel van het HR werk.

Mens en organisatie vloeiend en effectief samen werkend. Daar maken we een mooi en vooral werkbaar geheel van. Passend bij u, uw organisatie en uw mensen.