Kennen wij elkaar? Welkom!

 

Mijn motivatie:
jouw succes is mijn succes
Persoonlijkheid:
pragmatisch denken
motiveren
samenwerken
voeten in de modder
Werkgebied:                 
mens en organisatie

 

IK HELP JE GROEIEN, VERBETEREN, VERANDEREN

Jouw succes is mijn doel. Mijn succes is jou beter maken, je bedrijf laten groeien, je medewerkers blij maken, verzuim verlagen, kosten besparen.

Mijn hele werkzame leven staat in het teken van werken met mensen en voor mensen. Dienstverlenend, eerst in (directie)secretaressefuncties, later als P&O functionaris.

Na zo’n 28 jaar werken in en met organisaties en mensen, heb ik zoveel kennis en ervaring opgedaan dat ik al snel kan zien waar ondernemers en werknemers tegenaan lopen.

Vakkennis, mensenkennis en levenservaring is wat 5 jaar geleden voor mij duidelijk maakte waarom ik zelfstandig verder wilde. Vanuit mijn rol als adviseur motiveer en ondersteun ik ondernemers – met en zonder personeel-, werknemers, financiële dienstverleners en bestuursleden.

Ik weet wat voor jou werkt en wat jeuk geeft. Wat trends en populaire methodes (vooral niet) doen en wat mensen nu echt graag willen.

Wat doe ik voor mijn klanten

Het belangrijkste resultaat van mijn inzet is bewustwording. Van talenten, groeimogelijkheden, probleemgebieden.
Samen gaan we de oorzaak vinden van de onrust in je bedrijf en dat oplossen. Ik zorg dat de processen beter lopen, dat jij helder hebt wat je van je medewerkers verwacht en waarom. Dat vertalen we samen naar werkbare handvatten.

Ik heb het niet zo op modeverschijnselen en maak gebruik van de goede kanten van bepaalde methodes. Verder gebruik ik vooral mijn gezonde verstand, vakkennis (dat dan wel weer) en mensenkennis. De wens van de klant staat centraal, het
resultaat moet een passende en werkbare oplossing zijn. Ik ga voor een duurzame oplossing en alle ondersteuning om dat te bereiken.