Over Sylvia

Sylvia ter Wal

Jouw sparringpartner en P&O Adviseur

Coach voor personeel en ondernemer
Ik breng orde in de chaos

Mijn motivatie: jouw succes is mijn succes

Persoonlijkheid: motiveren, samenwerken, voeten in de modder

Werkgebied: mens en organisatie

 

IK HELP JE GROEIEN, VERBETEREN, VERANDEREN

Mijn hele werkzame leven staat in het teken van werken met mensen en voor mensen. Dienstverlenend, eerst in (directie)secretaressefuncties, later als P&O functionaris.

Na zo’n 28 jaar werken in en met organisaties en mensen, heb ik zoveel kennis en ervaring opgedaan dat ik al snel kan zien waar ondernemers en werknemers tegenaan lopen.

Vakkennis, mensenkennis en levenservaring is wat 5 jaar geleden voor mij duidelijk maakte waarom ik zelfstandig verder wilde. Vanuit mijn rol als adviseur motiveer en ondersteun ik ondernemers – met en zonder personeel-, werknemers, financiële dienstverleners en bestuursleden.

Ik weet wat voor jou werkt en wat jeuk geeft. Wat trends en populaire methodes (vooral niet) doen en
wat mensen nu echt graag willen.

Jou succesvol maken is mijn succes

Jouw succes is mijn doel. Mijn succes is jou beter maken, je bedrijf laten groeien, je medewerkers blij maken, verzuim verlagen, kosten besparen.

Wat doe ik voor mijn klanten

Het belangrijkste resultaat van mijn inzet is bewustwording. Van talenten, groeimogelijkheden, probleemgebieden. Samen gaan we de oorzaak vinden van de onrust in je bedrijf en dat oplossen. Ik zorg dat de processen beter lopen, dat jij helder hebt wat je van je medewerkers verwacht en waarom. Dat vertalen we samen naar werkbare handvatten. Ik heb het niet zo op modeverschijnselen. Dus ik gebruik voornamelijk mijn gezonde verstand, vakkennis (dat dan wel weer) en mensenkennis.

  • Ik zorg dat ondernemers sterk staan in hun rol als werkgever;
  • Wettelijke kaders, alles in jouw bedrijfsvoering wat te maken heeft met het werken met personeel (vast of flexibel), pakken we waar nodig aan;
  • Voor medewerkers betekent mijn inzet een mogelijkheid om ze te helpen met beter in hun werk worden of stressgevende problemen oplossen;
  • Bovendien motiveer en ondersteun ik bij re-integratie en frequent verzuim, naast de zorg voor de formele kant van het verzuimdossier.

 

Tot ziens bij onze eerste kennismaking!

NODIG MIJ UIT VOOR EEN KENNISMAKING

Hartelijke groet
Sylvia