Daarom werkt het

Visie:

U hoeft geen personeelsmanager te zijn, maar u moet wel zorgen dat uw personeelsmanagement goed is geregeld. Als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u de focus leggen op waar u goed in bent.

Missie:

Wij zorgen voor uw personeelsmanagement, u zorgt voor uw personeel. U investeert zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u bespaart op uw kosten.

Hoe wij werken

 U bent op zoek naar een samenwerkingspartner voor P&O zaken.  

De rol van P&O Service Noord-Nederland is om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Dat kan zijn voor begeleiding bij ziekte en verzuim, het inrichten van de personeelsinstrumenten of als strategische partner om te zorgen dat het personeelsmanagement met het bedrijf meegroeit. 

Ons doel is om alle kennis van personeelsmanagement zo in te zetten dat het resultaat logisch, praktisch en werkbaar is.

Daarnaast moet onze inzet iets opleveren. Tijdwinst, minder verzuim, kosten besparen. Maar ook groei, ambassadeurschap en werkplezier zijn de doelen waar wij naar streven.

INTERIM PERSONEELSMANAGEMENT: WEL ZO HANDIG

Geen probleem, we lossen het op!

Ziekte, verlof, vakantie, ineens valt er een gat. Hoe lost u dat op?

  • vacature plaatsen, sollicitatiegesprekken…
  • Kunt u het twee maanden zonder stellen? Zo lang duurt het om deze tijdelijke vacature in te vullen;
  • Heeft u tijd om hem of haar in te werken? Wie weet er verder net zoveel als u over de personele zaken?;
  • Is het gelukt om iemand te vinden met dezelfde competenties, kennis en ervaring, direct beschikbaar?

Niet? Dan wordt het wel lastig. En dat voor maar een korte periode!
Wij lossen dit tijdelijke probleem graag voor u op. 

 

Wat heeft u nodig?

Door het laten uitvoeren van een P&O Scan meten we de stand van zaken. Er wordt gecheckt hoe het staat met een aantal vaste onderdelen, zoals arbeidsovereenkomsten, gespreksrondes, personeelsreglement, RI&E en nog een aantal belangrijke zaken. Vandaag is het startpunt van de weg naar uw doelstelling.

Door vanuit de P&O Scan een Stappenplan op te stellen gaan we werken aan de wensen die we moeten realiseren. Helder, haalbaar en gericht op ontwikkeling en kostenbeheersing.

Met Ondernemers coaching kunt u op vaste tijden sparren over allerlei zaken en dat kan heel verfrissend zijn. Niet alleen over personele zaken, maar alles wat ermee verbonden is.

De Personeelsvraagbaak is handig voor u én uw personeel. Want er zijn veel regels en wetgeving, regelingen, wijzigingen waar uw medewerkers vragen over kunnen hebben.

Uw persoonlijke adviseur kan ook wekelijks of maandelijks bij u op locatie aanwezig zijn. Het In-house spreekuur zorgt ervoor dat vragen makkelijker worden gesteld, zichtbaar zijn is fijn voor u en uw medewerkers, overleg is praktisch en snel ingevuld.

Een project laten uitvoeren met subsidie? Goed idee! Het ESF heeft nog steeds subsidies beschikbaar voor de uitvoering van advies- en implementatieprojecten voor Duurzame inzetbaarheid. Een ‘hot item’, trend? Het is de moeite waard om te kijken hoe u uw medewerkers gezond en gelukkig houdt zodat ze met plezier bij u blijven werken. Het ESF vergoedt 50% van de projecten voor Duurzame Inzetbaarheid die zij goedkeuren. Dat loont. Ook zonder subsidie overigens.

MEER OVER PROJECTEN EN TRAININGEN

Als u alleen een personeelsreglement nodig heeft, kunt u dat projectmatig laten uitvoeren. En zo zijn er meer voorbeelden van projecten.

– het Arbobeleid ontwikkelen,

– die nieuwe medewerker zoeken (werving en selectie),

– nieuwe contracten opmaken,

– een personeelsreglement of een RI&E

U wilt een manco oplossen, wij vullen het op maat voor u in.

Wilt u zelf de basis-personeelszaken uitvoeren of een persoonlijke training? Dan kiest u voor een basis- of maatwerktraining, voor uzelf of voor uw medewerkers. Passend, helemaal op maat.

Trainingen

U heeft een personeelsmedewerker in dienst of uw administratief medewerker doet de P&O zaken erbij. De basis is goed. Maar kennis up-to-date houden, moeilijke trajecten opzetten of uitvoeren vraagt meer. Uw medewerker hoeft geen volledige HBO opleiding te volgen om dit op te vangen. Een op maat gemaakte training is een prima oplossing en coaching on the job is een laagdrempelige manier om op maat te groeien in de rol van personeelsfunctionaris.

Deze trainingen zijn ook praktisch en informatief voor u als ondernemer of voor uw leidinggevenden!

Vaste trainingen zijn onder andere

  • Gesprekstechnieken (gericht op ontwikkel- , slecht nieuws- en verzuimgesprekken)
  • Basis P&O zaken 

Workshops Verzuim 

  • Wet Verbetering Poortwachter
  • Do’s en don’ts bij ziekte en verzuim

 __________________________________________________________________________

Altijd uw adviseur dichtbij?

Informeer naar het abonnement dat bij u past!